Casper fører verdensranglisten

Casper fører verdensranglisten

9. september 2019

Vores værdiambassadør og firedobbelt verdensmester i Stand Up Padling, Casper Steinfath, fejrede i torsdags sin 26 års fødselsdag ved at vinde sprintfinalen ved World Tour-løbet i Long Beach, New York. Med sejren fører Casper Steinfath verdensranglisten i sprint-kategorien.

 

I finalens 500 meter race trak Casper Steinfath fra konkurrenten Connor Baxter fra Hawaii i den afsluttende sprint, og lod sig hylde som vinder af World Tour-løbet. De sidste par sæsoner har Casper primært måtte se sig henvist til andenpladser, så sejren var en meget stor forløsning og samtidig den perfekte måde at fejre sin egen fødselsdag på. Det er dog ingen tilfældighed at Casper vender skuden netop nu. For nyligt valgte han nemlig at fokusere udelukkende på sprinten, som er hans yndlingsdisciplin og der han har sine spidskompetencer. 

Sejren betyder at Casper er strøget op på en førsteplads i kampen om at blive den samlede vinder af World Touren. Vi er meget stolte over at støtte op om Casper, og vi glæder os til at følge ham hen imod sæsonfinalen i Paris til december. 

 

Support