De nominerede til Årets Talent

De nominerede til Årets Talent

28. januar 2020

Vi har sendt vores værdiambassadør, Casper Steinfath, ud for at møde de nominerede sportsudøvere til titlen som Årets Talent ved Thy Awards.

 

Casper Steinfath er trukket op af vandet og ud på landevejen, for at møde de tre nominerede til titlen som Årets Talent i Thy. På de tre sportsudøveres hjemmebaner, bliver Casper udfordret til at prøve sig selv af, samtidig med at han får et indblik i hvordan talenterne arbejder med deres sportsgrene. Vinderen afsløres under Thy Awards i Thy Hallen fredag 31. januar kl. 19.30. Køb din billet til showet og afterparty her: http://www.thistedfritid.dk/

 

Sebastian Jørgensen, Thisted Svømmeklub
Sebastian er nærmest glad for at begå fejl og nysgerrig, for det gør ham til en bedre svømmer. Han er dansk mester for sin årgang i 200 meter medley. Sebastian elsker de otte ugentlige træningspas i vandet med vennerne, er teknisk dygtig og et naturtalent i Speedos. Han dukker velforberedt op til træning og leder hele tiden efter nye måder at blive hurtigere på. Se, hvordan det går Casper i vandet og hør, hvad Sebastian siger til nomineringen i videoen.

 

Emilie Kjær Christensen, Bedsted KFUM Volleyball
Rollemodel i klubben, bærende spiller på førsteholdet og humørspreder på ungdomslandsholdet. 18-årige Emilie Kjær Christensen fra Bedsted KFUM Volleyball har det hele, og nu kan hun også skrive 'nomineret som Årets Talent' i Thy. Hun er klubbens energibundt med et kæmpe potentiale, og kommer med mere energi, end hun bruger. Man bliver simpelthen glad af at være sammen med Emilie, lyder det i klubben. Se, hvordan det går Casper i på volleybanen og hør, hvad Emilie siger til nomineringen i videoen.

 

Mads Hoxer Hangaard, Mors-Thy Håndbold
I træningshallen i Nykøbing, løber 19-årige Mads Hoxer Hangaard rundt med harpiks på hænderne. 
Den 19-årige kleppert fra Mors-Thy Håndbold fik sin håndboldopdragelse i moderklubberne Thisted IK og HF Mors. Allerede nu er han en kampafgørende spiller på ligaholdet og på U19-landsholdet, som han vandt VM-bronze med ved VM i 2019. Det er hans gå-på-mod, ydmyghed, power på banen og hans evne til at være en god holdspiller, der har givet nomineringen. Se, hvordan det går Casper i håndbold-duellen og hør, hvad Mads siger til nomineringen i videoen.

Support