24. august 2020

Fedt at være lærling i netIP

"Hos netIP handler det også om at skabe et miljø og en kultur, der rummer noget udover det sædvanlige. Eksempelvis har den verdenskendte surfer, Casper Steinfath, haft alle netIP’s lærlinge i sin varetægt i 24 timer." Fortæller Dansk Industri i deres motivation for prisen.

Vi er naturligvis meget stolte af prisen, da vi har arbejdet målrettet med vores elev-program i mange år. En del af dette program er at skabe en arbejdsplads for eleverne, som de ikke har lyst til at forlade, når de er blevet udlært. Det gør vi blandt andet ved hjælp kultur, fede opgaver og ligeværdighed. I skrivende stund er vi nu oppe på 19 elever, og vi har en ambition om at tage endnu flere ind.

Vores elevansvarlige Martin Rotbøll fortæller, "At vinde DI's PraktikPladsPris 2020, er for os en kæmpe anerkendelse af vores arbejde med vores elev-program og vores engagement i, at hjælpe it-branchen med skabe flere faglærte.”

Dansk Industri har i år valgt at udnævne to vindere af prisen. Der skal derfor lyde et kæmpe tillykke til AB Aluminium! I gør det helt vildt godt - kæmpe rock-high-five!

 

Hos os skal det været sjovt at være elev, men vi er her ikke for sjov
Her er en lille intern video, som det egentligt ikke var meningen skulle ud, men den giver et godt (og relativt sobert) indblik i, hvordan det er at være elev i netIP, når de er i gang med den sjove del af ovenstående mantra:

 

Omtaler i medierne:
Ritzau
Limfjord Update
TV Midt/Vest
Nordjyske
Dansk Industri

Support