Fra én frivillig til en anden

Fra én frivillig til en anden

16. september 2020

Susanne Fruergaard Pedersen fra netIP's kontor i Herning er forenings-menneske helt ind til benet. Derfor fik hun æren af at uddele netIP's Frivilligpris 2020, da Herning Idrætsråd hyldede foreningsarbejdet i kommunen.

 

Når Susanne Fruergaard Pedersen forlader netIP's kontor i Poulsgade i Herning til fyraften, banker hendes hjerte for frivilligt arbejde i Gjellerup Sdr. Skytte-, Gymnastik og Idrætsforening. Som formand i foreningen har hun et godt kendskab til idræts- og foreningslivet i Herning Kommune, og hun har selv flere gange indstillet frivillige fra andre foreninger til de forskellige ærefulde priser, som hvert år uddeles af Herning Idrætsråd. 

 

Vi kan ikke lade være
Formålet med frivilligprisen er at hylde til en passioneret frivillig, som med en ekstra indsats sikrer at andre medlemmer får en ekstraordinær idræts- og foreningsoplevelse.  Hos netIP tror vi grundlæggende på, at det er mennesker, der gør forskellen. Vi bruger al vores energi på, at den enkelte får succes som menneske – både personligt og fagligt – på banen og uden for banen. Derfor ligger det vores hjerte nært, at anerkende gode menneskelige egenskaber og gode værdier. Frivillige er for os mennesker, som tager et kæmpe ansvar. De gør en kæmpe forskel for andre mennesker. Det er dem der er ”limen” i enhver klub eller forening. Dét tager vi hatten af for!

 

Omdrejningspunkt og tiltrækningskraft
De nominerede til netIP's Frivilligpris 2020 var Erik Dinesen fra Hammerum IF, Marianne Kruse Bro fra FIFS og Dorte Brouer fra Gjellerup KFUM Volley. Juryen valgte at tildele æren og pengepræmien på 5.000 kroner til Dorte Brouer og Gjellerup KFUM Volley, som fik overrakt en gavecheck og rosende ord fra Susanne Fruergaard Pedersen fra netIP. I indstillingen af Dorte og begrundelsen for valget af hende som vinder, står der blandt andet:

"Dorte har været med til at ekspandere volleybold for børn og unge mennesker i Hammerum-Gjellerup-området de seneste 5-7 år, og var med til at starte Kids Volley. Hun er træner, holdleder, forældrekontakt, kampbooker, kampgejster, koordinator, kagebager og mange flere ting. Hun er omdrejningspunktet omkring Kids og Teen-volley i Gjellerup KFUM. Vi taler ofte om, at når det lykkes med en medlemsfremgang, succes på holdet eller foreningen, er det ofte, fordi det er den rette person, der har bolden og i dette tilfælde volleybolden til at få tingene til at lykkes. Det er personen, der tiltrækker medlemmerne. Dorte er sådan en person, sød, behagelig, rummelig og favner alle. Børn og unge mennesker kommer for at spille volleybold, fordi Dorte er en del af det. Hun bruger meget af sin fritid på at nurse om de unge volleyboldspillere og sikre, at de har det godt og kommer ud og spiller kampe og møder andre lign. spillere. Vi er så glade for at have Dorte i vores nærområde og at hun har lyst til at blive ved med at bruge sin frivillige tid på vores børn og unge mennesker, selvom hendes egne børn for længst ikke er en del af samme aldersgruppe."

 

Support