HP Gold Partnerskab

14. august 2015

netIP er nu HP Gold Partner

”Som Channel Manager for HP i Danmark, ser jeg frem til samarbejdet med netIP. HP har en lang historie og et godt samarbejde med netIP på servere, og på den baggrund er vi i HP glade for, at vi nu kan udvide samarbejdet til også at inkludere PC, print og supplies.
Peter Kristensen, Channel Manager, HP Printing & Personal Systems Group, Danmark

Partnerskabet med HP er en vigtig anerkendelse og god nyhed for netIP og vores kunder. Vores fokus på HP som en strategisk samarbejdspartner, betyder at vi har opnået den højeste certificering med baggrund i vores løsninger, erfaring og kompetencer.

netIP har de seneste år opbygget et stærkt samarbejde med HP. For vores kunder betyder det at vi har en direkte og omfattende viden om HP-løsninger på PC og print. Sælgere og konsulenter har gennemgået HP’s uddannelsesprogram, og har modtaget HP’s anerkendelse som en partner der kan levere den bedste service og rådgivning.

Partnerskabet betyder endvidere at netIP kan foretage service- og garantireparationer på PC og print fra HP. Vi kan afhente defekt udstyr til reparation på vores værksted eller foretage reparation ude ved brugeren.

Med udnævnelsen er netIP guldpartner på HP PC og print samt service. Sølvpartner på HP servere, storage og netværk.

Kontakt forretningsansvarlig Rasmus Broholm Andersen på tlf. 51386648 for yderligere information.

 

Support