netIP åbner afdeling i Viborg d. 1. december 2018

netIP åbner afdeling i Viborg d. 1. december 2018

17. september 2018

PRESSEMEDDELELSE: Jan har trukket netIP til Viborg

It-virksomheden netIP tror på, at det er mennesker, der gør forskellen. På den baggrund åbner de nu i Viborg, fordi de her fandt den rette til at lede en ny afdeling.

Hos it-virksomheden netIP åbner de ikke bare en ny afdeling i en by, fordi der er et behov i markedet. Nej, de åbner kun en afdeling, hvis de kan finde den rette person i lokalområdet til at lede den. Det er tilfældet med viborgenseren Jan Lyngsøe, der er blevet sat i spidsen for at åbne netIP’s nye afdeling i Viborg.

- Vi har igennem længere tid kigget efter den rette person, der kunne stå i spidsen for vores næste afdeling. Det er typisk, at vi finder den ansvarlige først, før vi åbner. Andre åbner, hvor der er plads i markedet og finder manden bagefter, men vi starter kun en afdeling, hvis manden og også hans kollegaer er der. Det var de i Viborg, forklarer salgsdirektør Carsten P. Anthonisen fra netIP.

Det hele menneske
Ledelsesfilosofien handler om at sætte det hele menneske først, hvilket gennemsyrer arbejdskulturen hos netIP. Her er alle individuelle målinger afskaffet, fordi de ved, at det er en af kilderne til utryghed på arbejdspladsen, og til at mennesker bliver udbrændte. Medarbejderne, eller menneskerne, bliver set som virksomhedens vigtigste råstof, og derfor er der stor fokus på deres trivsel og tryghed.

Resultatet for netIP er ifølge salgsdirektør Carsten P. Anthonisen trygge mennesker, der er forandringsparate og leverer på et uhørt højt niveau, fordi de ikke skal bruge ressourcer på andet end at gøre kunderne glade. Dette har også medført, at it-virksomheden ikke længere har problemer med at rekruttere kompetente medarbejdere, hvilket er meget atypisk for it-branchen.

- Jeg valgte at sige ja til netIP, fordi trivsel og nærvær er i fokus frem for målstyring af medarbejderne. Når alle har det godt, yder de også godt, og det smitter af på kunderne. Det er en fed måde af arbejde på, forklarer salgsleder Jan Lyngsøe.

Dette understøttes af salgsdirektøren, der fortæller, at de ved at spørge ind til, hvordan folk har det i stedet for at kigge på, hvordan de præsterer, har skabt en kultur, hvor medarbejderne faktisk præsterer bedre.

- Forskellen på konkurrencekultur og vinderkultur er, at du i en vinderkultur vinder sammen med andre og ikke på bekostning af dem. Så vi har fjernet målstyring og undgår derved at få adfærd, der er afledt deraf. Vi kender tallene for virksomheden, men måler ikke på den enkelte medarbejder, uddyber salgsdirektør Carsten P. Anthonisen.

I den nye Viborg-afdeling får netIP kontor på Lundborgvej 16, der allerede huser Tryg Forsikring og Rambøll. It-virksomheden har overtaget stueetagen på knap 270 kvadratmeter, der er ved at blive gjort klar til indflytning, inden kontoret officielt kan slå dørene op den 1. december 2018. Her bliver der plads til 14 medarbejdere, og i skrivende stund er de første fire allerede ansat sammen med Jan Lyngsøe. Planen er, at afdelingen inden for to år skal beskæftige ti mand.

- Vi har allerede mange kunder i Viborg, og det er med til at skabe nærvær og tryghed, at vi kan rykke hurtigt ud til dem, hvis de har brug for det. Desuden har vi ekstra arbejdspladser på kontoret, hvor vi kan trække specialister ind fra vores andre afdelinger, forklarer salgsleder Jan Lyngsøe, der startede hos netIP allerede den 1. maj 2018, hvor han blev ansat som salgsleder i Skive-afdelingen. Efter åbningen i Viborg vil han således lede teamet i begge afdelinger.

It-virksomheden får med åbningen i Viborg syv lokationer i det midt- og nordjyske, der beskæftiger 119 medarbejdere. Heraf er de 17 elever, og netIP er nomineret til DI Prisen 2018 for sit elevprogram sammen med fire andre virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at oprette flere praktikpladser og uddanne flere faglærte.

Omtaler

Viborg folkeblad

Limfjord Update

Support