netIP åbner i Aarhus

netIP åbner i Aarhus

15. december 2017

Med åbning af den sjette afdeling i Aarhus kommer netIP tættere på de østjyske kunder. Holdet er sat, og de rykker ind i kontoret på Brunbjergvej 6 i Risskov.

 

Gert Vonboe Lang er allerede tiltrådt som Key Account Manager, og han får i januar 2018 selskab af Kristian Rohde, som tiltræder stillingen som salgsleder, hvor Jacob Heeager også starter som projektleder.

"Det vakte min nysgerrighed, at en it-virksomhed i så udstrakt grad praktiserer, at det er mennesker, som gør forskellen. Jeg glæder mig til at være tæt på vores kunder i Aarhus-området og opretholde en nærværende dialog for at opfylde deres behov i forhold til drift, hosting og support af it-løsninger. De vil helt sikkert bemærke, at de møder dygtige og motiverede it-medarbejdere, som har overskud til at være menneskelige, fordi de bruger deres evner i en virksomhed med en stærk medarbejderkultur, hvor alle er beredte på at yde det bedste for kunderne", fortæller salgsleder Kristian Rohde fra netIP. 

netIP forventer at ansætte yderligere omkring ti medarbejdere med it- og salgskompetencer til afdelingen i Aarhus. 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så tag fat i Key Account Manager Gert Vonboe Lang på tlf.: 8219 4499 eller gvl@netip.dk.

 

Omtaler i medierne:

http://www.limfjordupdate.dk/netip-aabner-afdeling-i-aarhus

 

Vil du med på holdet?

Berit Møller Manager People & Culture

8219 4494

bmo@netip.dk

Support