netIP henter ny økonomidirektør i egne rækker

netIP henter ny økonomidirektør i egne rækker

3. april 2019

PRESSEMEDDELELSE: Medarbejderstaben er næsten fordoblet siden 2017, og med udsigt til fortsat vækst er der brug for et større ledelsesmæssigt fokus.

Det går stærkt hos it-virksomheden netIP med afdelinger i syv jyske byer. Kunderne strømmer til, og medarbejderstaben er i løbet af de sidste to år vokset fra 70 til 130. For at understøtte den positive udvikling er Økonomi- og HR-chef Birgitte Lukassen pr. 1. april 2019 tiltrådt en nyoprettet stilling som økonomidirektør. Ifølge administrerende direktør Carsten Hedemann sker det for at udvise rettidig omhu og styrke de ledelsesmæssige ressourcer og kompetencer i en tid, hvor virksomheden er i rivende udvikling:

"netIP har nået en størrelse, hvor der er brug for et stærkere ledelsesmæssigt fokus. Det er vigtigt, at vi tænker økonomien ind i alt, hvad vi foretager os. Med Birgitte Lukassen i rollen som økonomidirektør får vi udstukket en klar økonomisk retning, der sikrer fundamentet på den lange bane" siger Carsten Hedemann.

Med udnævnelsen udvider netIP fra to til tre direktører. Fremadrettet består ledelsen af administrerende direktør Carsten Hedemann, salgsdirektør Carsten P. Anthonisen, økonomidirektør Birgitte Lukassen samt en række øvrige ledere.


Et stort skulderklap

Som HR- og økonomichef har Birgitte Lukassen indtil nu siddet med ansvaret for både administration, HR og økonomi. De områder bliver nu adskilt, så hun, i sin nye stilling som økonomidirektør, får mulighed for at koncentrere sig fuldt ud om at udvikle økonomifunktionen.

"Det er et stort skulderklap til mig personligt, at jeg på denne måde får anerkendelse for den indsats, jeg har ydet for netIP gennem syv år. Det er jeg meget glad for og stolt over" siger Birgitte Lukassen.

Birgitte Lukassen kom til netIP i 2012 som medarbejder nummer 42. Siden dengang er organisationen mere end tredoblet i størrelse, og netIP er i dag en højt specialiseret it-virksomhed, der omsætter for et trecifret millionbeløb.

"For at sikre, at vi kan leve op til dét, vi lover, er det afgørende, at vi har modet til at etablere det rette fundament for videre udvikling. Udnævnelsen af Birgitte Lukassen er også en erkendelse af, at jeg har brug for mere støtte – og ikke mindst mere modspil – på ’broen’ i netIP" siger Carsten Hedemann.

 

Omtaler i medierne:

ITwatch

LimfjordUpdate

Support