netIP nomineret til DI Prisen 2018

netIP nomineret til DI Prisen 2018

20. august 2018

DI har lagt mærke til netIP - og det er vi stolte af.

Vi er blevet nomineret til Dansk Industri - DI PRISEN 2018, hvor temaet i år er praktikpladser og initiativer, der fører til uddannelse af flere faglærte. 

Se videoen, hvor DI fortæller om, hvorfor vi er nomineret

Vi er naturligvis meget stolte af nomineringen, da vi har arbejdet målrettet med vores elevprogram i mange år. En del af dette program er at skabe en arbejdsplads for eleverne, som de ikke har lyst til at forlade, når de er blevet udlært. Det gør vi blandt andet ved hjælp af vores ledelsesfilosofi og IT Works! strategien. I skrivende stund er vi nu oppe på 17 elever – 2 mere end da videoen blev lavet for bare 2 måneder siden. 15 af de tidligere elever er nu ansat som konsulenter, et par stykker er blevet seniorkonsulenter og to er med i ledelsen. 

Vores adm. direktør Carsten Hedemann fortæller om nomineringen, "At blive nomineret til DI prisen 2018, er for os en kæmpe anerkendelse af vores arbejde med vores elevprogram og vores engagement i, at hjælpe IT branchen med skabe flere faglærte. Når vi arbejder benhård på noget år efter år, så vækker det en helt fantastisk følelse af stolthed, når DI kommer med et skulderklap, som den her nominering er for os.”

Se hele interviewet her:

Alle DI-medlemmer kan stemme via deres invitation til DI-Topmødet 2018. Vi håber selvfølgelig på din stemme.

Vi krydser fingre!

Vil du se de øvrige nominerede så klik her.

 

Omtale i pressen:

Artikel fra DI BUSINESS - September 2017
Artikel i Nordjyske.

 

Support