netIP rider med på bølgen

netIP indtræder som titelsponsor for netIP Cold Hawaii PWA World Cup

31. august 2016
Når bølger, surfere og publikum rammer Klitmøller i Thy d. 19.-25. september, sørger it-virksomheden netIP for, at de besøgende kan surfe løs og følge eventen via livestreaming.

 

Når 32 af verdens bedste mandlige windsurfere kæmper om point og titlen som verdensmester i disciplinen wave performance, er netIP med på bølgen for at bidrage til at gøre den unikke event til en god oplevelse. netIP lægger ikke alene navn til begivenheden som titelsponsor, men sørger også for at holde den it-mæssige infrastruktur kørende, og det er en krævende opgave.

 

Der er nemlig ikke kun fart på windsurferne, men også gang i internetforbindelsen blandt de mange besøgende i området, når 3.500 brugere samtidig er på netværket. Derudover følger ca. 20.000 seere med fra hele verden via livestreaming.

 

–  De mange brugere resulterer i en kraftig belastning af netværket og rejser en række krav til blandt andet drift- og it-sikkerhed. Vi glæder os meget over muligheden for at vise, at det holder vand, når vi siger ”it works” som vores mantra, forklarer teknisk direktør Jan Christensen fra netIP.

 

Med på bølgen

 

netIP har rødder i Thisted og ser Cold Hawaii som en af de absolut stærkeste sted-brands i Danmark. Titelsponsoratet giver gode muligheder for eksponering nationalt som internationalt, men det handler i høj grad om at vise den lokale stolthed over en begivenhed af den størrelsesorden i området. Desuden ser netIP mange lighedspunkter med værdigrundlaget:

 

– Cold Hawaii er i den grad kommet på landkortet ved at levere stemning, professionalisme og performance i verdensklasse. Ligesom i it-branchen er konkurrencen benhård, og det handler om at gå ind i opgaven med hjertet og hjernen for at skabe bemærkelsesværdige resultater. Vi lægger os naturligvis i selen for at vise, at vi er mestre inden for vores disciplin, uddyber administrerende direktør Carsten Hedemann fra netIP.

 

Læs mere om begivenheden på http://www.worldcup.coldhawaii.com/

 

Omtaler i medierne:

http://www.limfjordupdate.dk/netip-bliver-hovedsponsor-i-cold-hawaii

http://www.tv2nord.dk/artikel/thisted-virksomhed-bliver-hovedsponsor-i-cold-hawaii

http://www.baadmagasinet.dk/surf/nyheder/24645-ny-hovedsponsor-til-cold-hawaii

  

Video-tilbageblik

Support