netIP rider med SUP-verdensmesteren

netIP rider med SUP-verdensmesteren

28. august 2017

En samarbejdsaftale med Casper Steinfath, der er tredobbelt verdensmester i Stand Up Paddling (SUP), skal bringe netIP med på bølgerne og udbrede fortællinger om det særlige ved at komme fra Thy.


Der er fart over feltet hos Casper Steinfath, som i disse dage træner og forbereder sig på at forsvare sin verdensmestertitel i SUP til Copencold Hawaii. Her skal han dyste mod de bedste SUP’ere fra mere end 40 nationer, der kaster sig i vandet fra 1. til 10. september i henholdsvis Københavns Havn og på bølgerne ved Cold Hawaii i Vorupør.  


”Cold Hawaii har været min legeplads siden barndommen, da jeg flyttede til Klitmøller med min familie som etårig. Min far var passioneret surfer fra Californien, og han tog mig og min bror med på vandet som helt små. Min styrke kan sikkert tilskrives, at jeg er vant til de barske forhold på Vestkysten med blæst, bølger og kulde”, fortæller Casper Steinfath.


Opvæksten i Thy har præget identiteten og bragt Casper Steinfath i retning af at gøre leg til en levevej. Blandt andet har den 23-årige verdensmester i de sidste par år nydt at få opbakning af energidrikproducenten Red Bull, som er kendt for at støtte og identificere sig med ekstremsport og surfboard-producenten Naish. Casper Steinfath er rigtig stolt over nu at få lokal opbakning af netIP, som han i høj grad identificerer sig med og kender igennem sporten.


”Min karriere tog for alvor fart for fem år siden med hjælp fra samarbejdspartnere, der gør det muligt for mig at dyrke min sportsgren på højt niveau og tage til konkurrencer og træninger i udlandet. Jeg har flere gange stiftet bekendtskab med netIP, som har støttet lokale sports- og surfingaktiviteter som Cold Hawaii PWA World Cup, men jeg møder også netIP’s medarbejdere på vandet, som tydeligvis er stolte over at arbejde for virksomheden og være en del af en lokal succeshistorie”, uddyber Casper Steinfath. 


Den 23-årige surfer fra Klitmøller er både regerende Danmarks-, Europa- og verdensmester. De imponerende resultater, og ikke mindst hans troværdige personlighed og stærke viljestyrke, har gjort indtryk på netIP, som derfor har valgt at støtte Casper Steinfath.


”Casper er et forbillede for mange i surfermiljøet, og det er ikke kun de flotte titler, som gør indtryk. Casper har en oprigtig og medfødt kærlighed til hele området og kulturen omkring Cold Hawaii, og vi kan i fællesskab fortælle vidt og bredt om Thy og det helt unikke miljø, der går det til en af de smukkeste og mest unikke steder i hele verden til at dyrke SUP og alle former for surfing”, forklarer marketingansvarlig Mike Overgaard fra netIP.


Når Casper Steinfath forsvarer sin VM-titel, er det på hjemmebanen i disciplinen ”Technical Race”, hvor han skal tilbagelægge 3.000 meter på et stort surfboard og paddle sig frem ved hjælpe af en stor pagaj ved Vorupør. Danmark er vært for mellem 300-400 deltagere til Stand Up Paddle Verdensmesterskabet, som afvikles af International Surfing Association i samarbejde med Dansk Surf og Rafting Forbund, Friends of Cold Hawaii, Wonderful Copenhagen og Sport Event Denmark.

Læs/se mere i medierne:


Artikler:

http://www.limfjordupdate.dk/netip-sponsor-for-casper-steinfath

https://www.facebook.com/Caspersteinfath/posts/1944008725813228

https://www.tvmidtvest.dk/artikel/partner/tv2-nord/vm-surfer-skal-goere-thisted-kendt

http://www.baadmagasinet.dk/surf/nyheder/25985-sup-steinfath-far-lokal-stotte-op-til-vm

Support