netIP sætter pris på talent

netIP sætter pris på talent

1. juli 2019

PRESSEMEDDELELSE: Da EUC Nordvest afholdt dimission for HHX, HTX og EUX, lørdag den 29. juni, var netIP for sjette år i træk med til at uddele legater til elever som har udmærket sig og opnået resultater ved at dyrke sit talent. Tildelingen af de ærefulde legater er foretaget af de afgående elevers lærere, som har belønnet faglige såvel som sociale kompetencer.

 

For netIP giver det rigtig god mening at være engageret og have fingeren på pulsen hos talentmassen hos eksempelvis EUC Nordvest. IT-virksomheden har nemlig behov for at spotte talenterne tidligt, så IT-virksomhed kan opretholde tilgangen af dygtige medarbejdere og fortsætte væksten. ”At EUC belønner faglighed og sociale kompetencer i forening, kan vi ved netIP kun tilslutte os. Vi tror nemlig på, at faglige kompetencer ikke står stærkt nok alene, og at dette skal bistås af stærke sociale kompetencer. Det er hele omdrejningspunktet i netIP’s DNA, at mennesket er i centrum. Vores målrettede fokus på talentudvikling og investeringer i medarbejderne gør, at vi kan tiltrække kompetente folk i en tid, hvor der ellers er mangel på arbejdskraft.”, udtaler Carsten Hedemann, CEO og administrerende direktør ved netIP.

 

Ved dimissionsfesten blev årets legatmodtagere afsløret. Valget faldt på Asger Jonasen Aagaard fra HHX, Kasper Birk Kilsgaard fra HTX og Nanna Søgaard Clausen fra EUX, som ud over hæderen og bifaldet fra de medstuderende, også hver modtog en gavecheck på 1.500 kroner. Ved overrækkelsen af legaterne blev bevæggrunden for lærernes valg afsløret, og her har man blandt andet belønnet faglighed, hjælpsomhed, engagement, højt humør, ansvarlighed og resultater af hårdt arbejde hos de tre studenter.

 

”EUC Nordvest har en stolt tradition for at legaterne gives til elever, som gennem alle tre år har ydet en bemærkelsesværdig indsats eller har udviklet sig såvel personligt som socialt. Det positive omdømme som netIP har i forhold til udvikling af sine medarbejdere, matcher de værdier som vi lægger vægt på ved udvælgelsen af legatmodtagerne.”, udtaler Kenny Thomsen, vicedirektør og uddannelseschef for HHX hos EUC Nordvest.

 

Omtale i medierne:

Limfjord Update

Thisted Posten

 

Support