netIP solgt til kapitalfonden Adelis Equity
23. Juni 2022

netIP solgt til kapitalfonden Adelis Equity


Hovedaktionær og administrerende direktør Martin Kjølhede har solgt netIP per 23. juni 2022 til kapitalfonden Adelis Equity for at tilføre kompetencer og skabe nye muligheder for udvikling i vores it-virksomhed.

Adelis Equity er en ansvarlig og robust kapitalfond med gode brancheerfaringer inden for it- og tech-branchen, og de skal hjælpe netIP på vores vækstrejse for at sikre en sund og bæredygtig forretning. Læs mere om Adelis Equity på www.adelisequity.com.

I forbindelse med ejerskiftet udtræder Martin Kjølhede som administrerende direktør. Til gengæld fortsætter han som medejer og bestyrelsesmedlem.

”Tiden er rigtig til at få en ansvarlig kapitalfond som Adelis Equity med ombord, som kan hjælpe med at bygge videre på virksomhedens styrker ved at tilføre kompetence og erfaring. Personligt har det været vigtigt for mig at sælge til en investor, som vil bevare og støtte op om eksisterende kultur og rammer. I netIP handler det først og fremmest om mennesker, for det er dem, der skaber kulturen, virksomheden og resultaterne”, forklarer administrerende direktør Martin Kjølhede.

Ligeledes indtræder Adelis Equity i bestyrelsen, og den daglige ledelse overlades til de tre nuværende direktører, som består af CCO Brian Vesterbæk, CFO Birgitte Lukassen og COO Joakim Halvorsen.

”Salget til Adelis Equity ændrer ikke ved netIP’s forretning i forhold til ydelser, rammer, værdier og medarbejderkultur. Vi glæder os til at få en kapitalstærk og erfaren investor i ryggen som fuldt ud forstår, at det er vores mennesker, som de investerer i, da de til enhver tid vil udgøre netIP’s reelle ressource og succes”, siger CCO Brian Vesterbæk.

Hvis du har afklarende spørgsmål til salget af netIP til Adelis Equity, så tag endelig fat i netIP.

 

Omtaler i medierne (opdateres)

Nordjysk it-virksomhed solgt for 375 mio. kr.: Her er de nye ejere | Nordjyske.dk

Kapitalfond køber vestjydes livsværk for over 300 mio. kr.: “Vi lever, som vi altid har levet” (borsen.dk)

Kapitalfond køber Netip for trecifret millionbeløb (itwatch.dk)

netIP solgt til kapitalfond | Limfjord Update

Kapitalfond køber netIP i kæmpehandel: Lægger 375 millioner kroner på bordet - Computerworld

Nordjysk it-virksomhed solgt for enormt beløb: - Det er ikke for pengenes skyld | TV2 Nord

Fremstormende virksomhed med lokal afdeling solgt for svimlende millionbeløb (jyllands-posten.dk)

Netip-storaktionær: Derfor sælger jeg virksomheden (itwatch.dk)

Direktør stopper efter salg af it-virksomhed | Herning Folkeblad

Support