Ny salgsdirektør og afdelingsleder

Ny salgsdirektør og afdelingsleder

18. april 2016
Vi glæder os til den 1. maj, hvor Carsten P. Anthonisen kommer med på holdet. Han er en erfaren og visionær it-ekspert, som i første omgang skal booste den nye afdeling i Aalborg.

 

Når man har det godt, hvor man er, skal der meget til at trække it-folk til et nyt arbejdssted. Jeg har været utrolig loyal og glad for mit job i Atea, og jeg tror generelt, at it-folk har rigtig gode job og vilkår. Når jeg har valgt et karriereskift, så skyldes det min stærke identifikation med netIP’s medarbejderværdier. Jeg er meget tiltalt af virksomhedens udtalte og oprigtige ønske om at værne om medarbejderne og klæde lederne godt på i forhold til at lede andre”, forklarer Carsten P. Anthonisen.

Carsten P. Anthonisen er en særdeles erfaren it-salgschef, som har mere end 14 års erfaring som salgschef fra Atea, der er specialiseret i it-infrastruktur.

netIP vil være tæt på kunderne, men det kommer vi kun ved at tilbyde høj faglighed og de klogeste hoveder på markedet med et højt kompetenceniveau. Med en visionær profil som Carsten Pedersen Anthonisen får vi en dygtig inspirator, som kan booste vores salgsstrategi og samtidig løfte vores ledelsesfilosofi, så andre it-folk ønsker at være en del af en attraktiv arbejdsplads. Hos netIP bliver du nemlig kun leder, hvis du er i stand til at lede andre, og ikke nødvendigvis fordi du er den bedste inden for dit fagområde”, siger administrerende direktør Carsten Hedemann fra netIP.

 

Læs mere om vores nye salgsdirektør i pressen (opdateres):

Dit Aalborg

Skive Folkeblad 

LimfjordUpdate

Thisted Dagblad

NordjyskErhverv

Electronic Supply

Computerworld

Morsø Folkeblad

Support