Nyt lederteam tager netIP med ind i Esbjerg Business Park

Nyt lederteam tager netIP med ind i Esbjerg Business Park

18. marts 2024

Det går rigtig godt for netIP! Vi har vokseværk, og lokalerne i Esbjerg kan ikke følge med den positive udvikling.

Vores nye lederteam, Sales Manager Morten Langmack og Operations Manager Michael Franch, har netop flyttet Esbjerg-teamet over i nyere, større og mere moderne lokaler. En flytning, der skaber plads til yderligere vækst samtidig med at netIP forbliver tæt på kunderne i lokalområdet. 

Vi glæder os til at byde nye og eksisterende kunder, samarbejdspartnere og kollegaer velkommen i de nye lokaler:


Vores nye Esbjerg-adresse er: 

John Tranums Vej 23

6705 Esbjerg Ø

 

 

 

Nedenstående pressemeddelelse er sendt ud til lokale medier såvel som branchespecifikke onlinemedier:

 

Flyvende start på 2024: Nyt lederteam tager netIP med ind
i Esbjerg Business Park

 

Siden opkøbet af Centex i 2022 er netIP’s Esbjerg-afdeling vokset, og det samme er ambitionerne. Med de to nyudnævnte salgs- og teknikledere er retningen sat for yderligere vækst tæt på kunderne. Derfor flytter it-virksomheden nu i større og mere moderne lokaler, der matcher den rejse, de er på.


19.marts 2024: Morten Langmack og Michael Franch er begge kommet til netIP via Centex,
og sammen har de over 20 års anciennitet på kontoret i Esbjerg. 2024 er starten på et nyt kapitel
for dem begge, da de i rollerne som henholdsvis Sales Manager og Operations Manager
har ansvaret for Esbjerg-afdelingen. Sammen har de allerede sat deres præg på kontoret, hvor mængden af opgaver og behovet for ekstra ressourcer til nye og kommende opgaver er stødt stigende.

 

- Vi har masser at se til, og vi oplever en vækst i efterspørgslen på kompetencer inden for særligt it-sikkerhed. Kompetencer, som vi i høj grad kan tilbyde, siger Sales Manager Morten Langmack.

 

Morten Langmack og Michael Franch har ved årsskiftet overtaget ledelsesansvaret på Esbjerg-kontoret, og de to har sammen et klart mål for netIP. Som Sales Manager har Morten Langmack ansvar for, 
at den kommercielle del af forretningen udvikler sig i takt med kunderne. Operations Manager Michael Franch sørger for, at den operationelle del af forretningen understøtter kundens krav til service, drift og teknisk udvikling.

 

- Fælles har Michael og jeg en rolle i fortsat at være tro mod netIP’s dna, hvor vi via åbenhed, tillid og tryghed med kunderne, opnår et tæt samarbejde. Det er enormt vigtigt, for det er det, der skaber værdi
på begge sider af bordet, forklarer Morten Langmack.

 

De nye lokaler i Esbjerg Business Park skal understøtte den udvikling, netIP er i gang med. Flytningen er et vigtigt skridt på vejen til at blive mere synlige i lokalområdet – og ej at forglemme at blive en del af noget større, hvor der er plads til vækst i moderne faciliteter.

- Vi skal fortsat være fast forankret i lokalområdet, og Michael og jeg vil i vores nye roller fortsat være tæt på kunderne og støtte vores medarbejdere i netop at yde den nærværende service, som har kendetegnet netIP alle årene. Vi er en voksende virksomhed, hvilket de nye lokaler vil understøtte, siger Morten Langmack.


netIP er netop flyttet ind i de 1030 m2 moderne lokaler. Det bliver et spændende skridt på vejen til at vækste yderligere, at byde velkommen til flere nye medarbejdere og samtidig være etableret i nærheden af nuværende og kommende kunder og samarbejdspartnere.

Support