Stærk spiller til netIP-holdet

Stærk spiller til netIP-holdet

4. september 2018

Endnu en stærk spiller er trådt ind på netIP-holdet.

Endnu en stærk spiller er trådt ind på netIP-holdet. Det er altid en stor fornøjelse, når vi udvider vores hold med kompetente og erfarne folk, og denne gang drejer det sig om Thomas Førby – for mange, sikkert et kendt navn i branchen. Thomas startede d. 20. august som Seniorkonsulent på vores kontor i Thisted.

Thomas Førby er en erfaren herre, der har drevet sin egen IT virksomhed i Thisted i 11 år. Kendskabet til lokale og nationale kunder og IT branchen som helhed er dermed stort. Han har dog ønsket at skifte tilværelsen som selvstændig ud med ansættelse i en større virksomhed, hvor der er flere ligesindede kolleger at sparre med, og der var vi så heldige, at han valgte os. Om valget af netIP fortæller Thomas,” Jeg ønskede mere fokus på min familie, så stabilitet og en fast base betyder mere og mere for mig i det daglige. Derudover savnede jeg efter mange år som selvstændig, at have nogle dygtige kolleger at spare med omkring små men også komplekse problemstillinger. Dette får jeg opfyldt ved netIP, og oveni, så tiltaler kulturen og ledelsesfilosofien mig meget.”

Joakim Halvorsen, Leder af netIP Teknik, fortæller: ” netIP’s konsulenter besidder en bred teknisk viden, og vi stiller store krav til deres alsidighed menneskeligt som fagligt. netIP har en velfungerende konsulentgruppe med højt faglig niveau, hvor vi med ansættelse af Thomas får en ny erfaren spiller på holdet, som vi forventer os meget af.”

Support