Steinfath er bølgebryder for netIP

Steinfath er bølgebryder for netIP

31. august 2018

Det er en stor fornøjelse, at vi kan fortælle, at vores teamwork med SUP-verdensmester Casper Steinfath fortsætter.

Og ikke nok med det, det bliver tilmed udbygget, således at det muliggør en drøm for Caspar Steinfath:
At tilknytte et hold omkring sig, der blandt andet tager sig af mediekontakt og filmproduktion. Samtidig bliver han tilknyttet som værdiambassadør for netIP.

- Det er en stor og vigtig aftale for os. Under forhandlingerne fik vi endnu engang bekræftet, at vi deler værdier med Casper. Når Casper taler om holdets betydning, er vi enige. Når Casper vender nederlag til sejr, som med Viking Crossing 2.0, kan vi se os selv i ham. Det styrker vores fortælling, at Casper udlever sin drøm og gør en forskel på en måde, som vi er enige i. Med aftalen får vi synlighed, og vores medarbejdere er stolte over at arbejde i en virksomhed, der støtter en af egnens stolte sønner, siger Leder af Marketing hos netIP, Mike Overgaard.

Helt konkret skal Casper være en del af en række udadvendte aktiviteter. Han skal på roadshow med vores administrerende direktør Carsten Hedemann og kommer til at spille en stor rolle i vores elevprogram, så endnu flere unge har lyst til at flytte til Nordvestjylland og arbejde med it. Programmet er netop er indstilling til Dansk Industri – DI PRISEN 2018, og vinderen afsløres den 18. september.

Læs mere i nyligt publicerede omtaler:

http://www.limfjordupdate.dk/casper-steinfath-og-netip-forlaenger-og-udbygger-samarbejde

Foto: Nicklas Kold Nagel

Support