Studenter hædret med legater

Studenter fra EUC Nordvest hædret med legater

27. juni 2017

For fjerde år i træk bliver studenter fra EUC Nordvest – Center for Uddannelse og Erhverv belønnet af netIP for at udvise faglig dygtighed, stort engagement og godt kammeratskab.

De tre legater på 1.500 kr. bliver i år givet til elever på henholdsvis HHX, HTX og EUX, som ifølge deres lærere har god grund til at bære studenterhuen med smil og stolthed.

”Legatet er blevet en tradition, som eleverne ser frem til under dimissionsfesten. Selvom beløbet er symbolsk er de spændte og glæder sig utrolig meget til at høre, hvem lærerne har valgt at anerkende for at gøre en bemærkelsesværdig indsats, som rækker udover det faglige”, fortæller rektor Mette Skydt Bjørndal fra EUC Nordvest.

De tre legater er tildelt HHX-student Mads Dam Jespersen, HTX-student Chris Rejnholt Sixhøj og EUX-student Ida Eghoff.

”Mads Dam Jespersen modtager legatet, fordi han udover at være rigtig skarp fagligt også er en god ambassadør for skolen, når han i forbindelse med brobygning har etableret en god kontakt til grundskoleeleverne for at fortælle dem om studielivet på HHX. Chris Rejnholt Sixhøj har udvist stor teknisk snilde, stærke analytiske evner og faglig dygtighed forbundet med programming, og det har resulteret i, at han sammen med Niki Ewald Zakariassen har vundet en innovationskonkurrence for at udvikle en robot. Sidst, men ikke mindst, så har Ida Eghoff udviklet sig rigtig meget fagligt i løbet af EUX Studieåret, hvor hun har arbejdet fokuseret og koncentreret i fagene for også at opnå meget flotte resultater til eksamen”, forklarer rektor Mette Skydt Bjørndal suppleret af Anne Mose, der er uddannelsesleder på EUC Nordvest.


God investering i fremtiden

netIP ser legaterne som en kærkommen lejlighed til at give studenter fra EUC Nordvest et velfortjent skulderklap, som kan give dem blod på tanden i forhold til at fortsætte deres faglige som menneskelige udvikling.

”Vi støtter gerne talenter i lokalområdet for at vise dem, at det bliver bemærket, når de gør en ekstra indsats. Vi håber, at den beskedne anerkendelse giver dem lyst til at holde den høje arbejdsmoral og give lidt mere af sig selv – både fagligt, menneskeligt som socialt”, fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann fra netIP.

Foruden legaterne fra netIP modtager EUC Nordvest-studenter også støtte fra andre lokale virksomheder samt skolens egen fond for at vise, at de gerne vil belønne talentfulde elever med overskud til gøre noget godt for andre.


Omtaler i medierne:

http://www.limfjordupdate.dk/studenter-fra-euc-nordvest-haedret-med-legater

Support