Succesvirksomhed 2020

20. oktober 2020

Kontinuerlig vækst og solide finansielle resultater har givet netIP anerkendelsen som Succesvirksomhed 2020, selv om fokus har været helt andre steder end på bundlinjen.

 

Spar Nord og BDO's erhvervspris, Succesvirksomhed, er en hyldest til virksomheder der bidrager til vækst og succes i dansk erhvervsliv. Prisen blev indstiftet i 2019, og tildeles virksomheder der har demonstreret størst evne til at levere solide resultater og høj vækst år efter år. Erhvervskundechef hos Spar Nord i Nykøbing Mors, Benny Lund, kom forbi netIP's afdeling i Thisted for at overrække budskabet om, at man har valgt at tildele netIP hæderen som Succesvirksomhed 2020.

 

Fokus på mennesker frem for bundlinje

Prisen er tildelt på baggrund af flotte økonomiske resultater, men faktisk er netIP's primære fokus et helt andet sted: "Grundstene i netIP's forretningsmodel er social bæredygtighed og fraværet af måltal og KPI'er for den enkelte medarbejder. Det tror vi på giver tilfredse medarbejdere og dermed glade kunder, hvilket fører til økonomisk bæredygtighed i sidste ende. Det er prisen med til at underbygge", udtaler adm. direktør i netIP, Carsten Hedemann. 

 

Hvad kræver det at vinde Succesvirksomheds-prisen?

En succesvirksomhed måles på resultat før skat, egenkapital og soliditet, og det er derfor en erhvervspris som hylder det lange seje træk. For at være i betragtning til prisen, skal virksomheden som minimum kunne præstere:

  • Vækst i deres resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Læs mere om Succesvirksomheds-prisen her.

 

Erhvervskundechef i Spar Nord, Benny Lund (tv), overrækker 
prisen til netIP's administrerende direktør, Carsten Hedemann (th).

Support