Thy Awards 2018 hylder årets sportstalenter

Thy Awards 2018 hylder årets sportstalenter

4. februar 2019

Fredag 1. februar 2019 er en stor dag for lovende sportstalenter i Thisted Kommune. Det er nemlig dagen, hvor udvalgte talenter modtager prestigefyldt anerkendelse af deres dedikerede og ambitiøse tilgang til deres sportsgren.


Med stor stolthed sponsorerer netIP igen i år talentprisen, der er et velfortjent skulderklap til de tre nominerede ved prisoverrækkelsen i Thy Hallen. De tre nominerede tildeles endvidere en symbolsk belønning for deres store indsats i det forgangne år.

”Formålet med prisen ”Årets Talent” er at hylde et ungt talent, der har vist en bemærkelsesværdige udvikling menneskeligt såvel som sportsligt. Når vi som virksomhed gør dét, år efter år, er det fordi, at vi slet ikke kan lade være. Vi tror på, at det er mennesker, der gør forskellen i alt, hvad vi laver. Vi bruger al vores energi på, at den enkelte får succes som menneske – både personligt og fagligt – på banen og uden for banen.”, fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann fra netIP.

Som en virksomhed med stærkt fokus på at udvikle talenter er Thy Awards en kærkommen lejlighed til at belønne de seriøse sportsudøvere, der giver sig fuldt ud for at udvikle deres færdigheder.

”Talenter er for os mennesker, som har et kæmpe ansvar. De har noget i sig, som andre ikke nødvendigvis har. Men det får dem ikke til at hvile på laurbærrene, nej tværtimod, det får dem til at arbejde endnu hårdere, fordi de ved, at det er indsatsen der udvikler dem. Det er indsatsen der skaber resultaterne. Dét tager vi hatten af for!”, forklarer Carsten Hedemann.

Med prisen som årets sportstalent følger en præmie på 5.000 kr. og de øvrige nominerede modtager også en mindre erkendtlighed af netIP.

Og vinderen af årets sportstalentpris er…

netIP er glade for at hylde årets sportstalent Sophie Gravesen fra. Hun opfylder alle kravene for at modtage denne prestigefyldte pris, og vi har stor respekt for den måde hvorpå, hun forvalter sit talent med stor seriøsitet og ambition.  

Sophie Gravesen fra FC Thy Piger er et kæmpe fodboldtalent og udtaget til U16-landsholdet, hvor hun scorede 2 mål i sin landskampdebut. Hun spiller til dagligt på DMU18-holdet i FC Thy Piger, men før hun trådte ind i FC Thy Piger-sammenholdet trak hun i en Nors BK-fodboldtrøje, hvor hun spillede sin første år som fodboldspiller. Derudover har Sophie også allerede fået 3F-Ligadebut på FC Thy – Thisted Q og scorede – selvfølgelig- også debutmål her. 

Support