Thy Awards hylder årets sportstalenter

Thy Awards hylder årets sportstalenter

5. februar 2018

Fredag 2. februar 2018 er en stor dag for lovende sportstalenter i Thisted Kommune. Det er nemlig dagen, hvor udvalgte talenter modtager prestigefyldt anerkendelse af deres dedikerede og ambitiøse tilgang til deres sportsgren.


Med stor stolthed sponsorerer netIP igen i år talentprisen, der er et velfortjent skulderklap til de tre nominerede ved prisoverrækkelsen i Thy Hallen. De tre nominerede tildeles endvidere en symbolsk belønning for deres store indsats i det forgangne år.

”Helt i tråd med netIP´s ledelsesfilosofi, hvor vi prioriterer at værdsætte vores mennesker for deres kompetencer, færdigheder og personligt drive, så støtter vi op om det lokale foreningsliv i Thisted Kommune, hvor mange af vores mennesker er involveret. Vores støtte bidrager til at hædre og værdsætte de lokale talenter, der udover at være dybt seriøse, udviser stor entusiasme og vilje i en sådan grad, at de i dag er blandt de bedste i deres sportsgrene” ”, fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann fra netIP.

Som en virksomhed med stærkt fokus på at udvikle talenter er Thy Awards en kærkommen lejlighed til at belønne de seriøse sportsudøvere, der giver sig fuldt ud for at udvikle deres færdigheder.

”Rendyrket talent findes i mange afskygninger, men ens for alle der besidder det, er et brændende ønske om at blive den bedste inden for den pågældende sportsgren, og det kræver betingelsesløst en 100% dedikeret tilgang til træning, gentagelser og udholdenhed. At blive kåret som årets sportstalent kræver en person af den helt rette støbning, en person med alle de rigtige egenskaber og den rette indstilling til kontinuerligt at udvikle sit talent hen imod at blive en vinder i sin sportsgren”, forklarer Carsten Hedemann.

Med prisen som årets sportstalent følger en præmie på 5.000 kr. og de øvrige nominerede modtager også en mindre erkendtlighed af netIP.

 

Og vinderen af årets sportstalentpris er…

netIP er glade for at hylde årets sportstalent Malthe Jakobsen fra Thy Motorsport. Han opfylder alle kravene for at modtage denne prestigefyldte pris, og vi har stor respekt for den måde hvorpå, han forvalter sit talent med stor seriøsitet og ambition.  

Malthe er kun 14 år og han har fejet sine nærmeste konkurrenter af banen inden for motorsport-kategorien ”karting”. Malthe sikrede sig i august 2017 titlen som Danmarksmester 2017 i gokart klassen OK Junior. Efter en meget vellykket karting sæson i 2017 har Malthe en ambition om et sæde i Dansk Formel 4 i 2018.

Malthe er udover at være nomineret til ”Årets Talent” i Thisted Kommune også nomineret til Årets Kartingkører 2017. 

 

Mere info

Kontakt venligst administrerende direktør Carsten Hedemann på mobil 22614056 eller che@netIP.dk

Foto: Martin Bagger, Thisted Kommune
        (På billedet ses Malthe Jakobsen og netIP's Tekniske Direktør Jan Christensen)

Support