Velkommen til medarbejder nr. 100

Velkommen til medarbejder nr. 100

7. december 2017

netIP’s medarbejder nr. 100 er et kendt ansigt

Glæden er altid stor hos netIP, når vi byder nye medarbejdere velkommen. Især når den nye medarbejder så viser sig at være et kendt ansigt. Det er tilfældet med den netop nyansatte Jakob Heeager, der ovenikøbet også er vores medarbejder nr. 100.

”Vi er rigtigt glade for at byde medarbejder nr. 100 velkommen. Vi ser det ikke som et mål alene, at være så mange netIP medarbejdere som muligt. Det primære er for os, at det rette hold er sat på alle lokationer, så vi kan efterleve vores egne værdier om at skabe tætte og ærlige relationer med kunderne. Vores medarbejdere er vores fundament, og alle er lige, så det gør vi normalt ikke det store nummer ud af, men at runde 100 medarbejdere er nu noget særligt”, fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann fra netIP.

Den 2. januar 2018 starter Jakob Heeager som projektleder, og han vil få sin primære base på vores nye kontor i det østjyske.

Jakob ”vender hjem” til netIP familien, hvor han tilbage i 2007-2008 arbejdede for Mølgaard NetCom (Læs mere om os). Siden da har han arbejdet hos Telenor DK og Capana Operations- begge i Aalborg, ATEA og Krifa - begge i Aarhus. Det er således en erfaren herre, vi byder velkommen tilbage.

På billedet ses til venstre Jakob Heeager og til højre Leder af Projekt og Kvalitet Peter Bjørndal.

Omtaler:

http://thistedposten.dk/en-saerlig-dag-hos-din-toejmand/

Support