Årets talenter hyldes til Thy Awards

Årets talenter hyldes til Thy Awards

3. februar 2017
Sportstalenter i Thisted Kommune modtager fredag 3. februar 2017 anerkendelse for at dyrke deres sportsgrene med stor seriøsitet og indlevelse.


Som sponsor af talentprisen er netIP stolt af at give de unge talenter et velfortjent skulderklap og tildele en symbolsk belønning til de tre nominerede ved prisoverrækkelsen i Thy Hallen.

”Udover vigtigheden af at støtte det lokale foreningsliv, som en masse medarbejdere i netIP er involveret i, så handler det for os om at værdsætte og hædre talenter, som er seriøse og udviser stor entusiasme og vilje til at være blandt de bedste i deres sportsgrene”, fortæller administrerende direktør Carsten Hedemann fra netIP.

Som en virksomhed med stærkt fokus på at udvikle talenter er Thy Awards en kærkommen lejlighed til at belønne de seriøse sportsudøvere, der giver sig fuldt ud for at udvikle deres færdigheder.

”Betingelserne for at kalde sig et rendyrket talent er, at man bruger energi på at øve sig og træne sig op til at være blandt de bedste på sit felt. Ingen kommer sovende til titlen som ”den bedste”, og årets sportstalent har alle egenskaber og den rette indstilling til at udvikle sig fra talent til en velfortjent vinder i sin sportsgren”, forklarer Carsten Hedemann.

Med prisen som årets sportstalent følger en præmie på 5.000 kr. og de øvrige nominerede modtager også en belønning af netIP. Derudover kan deltagerne til awardshowet se frem til en festlig aften med overraskelser, da netIP har gemt en række golden tickers under sæderne, som sender de heldige tilskurere hjem med en ekstra oplevelse.

Og vinderen af årets sportstalentpris er… 

netIP er glade for at give Christian Andersen fra NASA lidt ekstra medvind som årets sportstalent, da han lever fuldt ud op til at tage sin sportsgren dybt seriøst med høj moral.

Christian Andersen fra NASA dyrker SUP Surfing, og han har på meget kort tid udviklet sig som en seriøs udfordrer til den lokale verdensmester Casper Steinfath.

Dansk Surf- og Rafting Forbund udtaler, at der tales om to forskellige type surfere. 1: Soulsurferen, som surfer på grund af livsstilen og de gode ”vibes” og 2: Den seriøse surfer. Christian er om nogen indbegrebet af ”Den seriøse surfer”. Hans træningsmængde, fokus på kost og på at optimere sine evner er uden sammenligning i SUP-miljøet.  Med andre ord er han en seriøs bejler til kommende internationale trofæer inden for SUP-Surfing.

Support