Få fuldt udbytte af online møder

Det har aldrig været nemmere at holde online møder i høj kvalitet. Få en brugervenlig løsning, som er tilpasset jeres behov og ønsker, så I får fuldt udbytte af virtuelle møder og samarbejde. Spar tid og penge ved at samles i digitale møderum, frem for at bruge tid på transport. Det gør jeres virksomhed både fleksibel, effektiv og I vil kunne møde jeres kunder og samarbejdspartnere til enhver tid.

 

Et væld af kombinationsmuligheder for online møderum

Vi tager udgangspunkt i grundig rådgivning, for at kunne sammensætte den rette kombination af produkter til jeres fysiske møderum, arbejdsstationer og hjemmearbejdspladser. Der skal tænkes fleksibilitet ind i løsningen, så medarbejderne kan deltage hvor, hvornår og hvordan de ønsker og har behov for det. Derfor er kombinationsmulighederne nærmest uendelige, men vi har bred erfaring med at sammensætte en løsning som rammer målet.

 

Slip for bøvl med at installere digitale møderum

Vi sørger for en komplet installation af de valgte digitale møderum, så I kan fokusere på de nye muligheder som løsningen tilfører jeres forretning. Vi er hos jer, ind til I har styr på de mange nye muligheder.

 

Tænk brugerne ind i møderums-løsningen

Brugernes ønsker og behov er udslagsgivende for, hvordan vi designer en møderums-løsning. Efter endt installation sikrer vi, at medarbejderne adopterer løsningen og dens funktioner. Det gør vi gennem grundig undervisning i, hvordan I bedst benytter jeres nye digitale møderums-udstyr.

netIP samarbejder med en lang række producenter af hardware til digitale møderum og online møder. Vi forhandler blandt andet produkter fra:

  • Microsoft
  • Logitech
  • Jabra
  • Barco
  • HP
  • Lenovo
  • ADisplay
  • Samsung

    ... og mange flere

"Vælg en samlet løsning med hardware, installation og undervisning, og få mest muligt ud af digitalt samarbejde."

Kristian Pape Customer Support

7874 3852

kpa@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om digitale møderum?

Vi kan hjælpe jer med en samlet løsning. Alt inkluderet - minus bøvl!

Vilsund Blue a/s
Vilsund Blue a/s
Se case
Support