Digitale møderum - skal vi hjælpe dig?

Digitale møderum - skal vi hjælpe dig?

Digitale møderum giver fuldt udbytte af online møder

Det har aldrig været nemmere at holde online møder i høj kvalitet. Få en brugervenlig løsning til jeres mødelokaler, som er tilpasset jeres behov og ønsker, så I får fuldt udbytte af virtuelle møder og samarbejde. Spar tid og penge ved at samles i velfungerende digitale møderum frem for at bruge tid på transport.

Det gør jeres virksomhed både fleksibel og effektiv, og I vil kunne møde jeres kunder og samarbejdspartnere til enhver tid.

 

Tænk brugerne ind i møderums-løsningen

Brugernes ønsker og behov er udslagsgivende for, hvordan vi designer en møderums-løsning. Efter endt installation sikrer vi, at medarbejderne adopterer løsningen og dens funktioner. Det gør vi gennem grundig undervisning i, hvordan I bedst benytter jeres nye digitale møderums-udstyr.

 

Slip for bøvl med at installere digitale møderum

Vi sørger for en komplet installation af de valgte digitale møderum, så I kan fokusere på de nye muligheder, som løsningen tilfører jeres forretning.

Vi er hos jer, indtil I har styr på de mange nye muligheder, og går først, når løsningen virker.

Et væld af kombinationsmuligheder for online møderum

Vi tager udgangspunkt i grundig rådgivning for at kunne sammensætte den rette kombination af produkter til jeres fysiske møderum, arbejdsstationer og hjemmearbejdspladser. Der skal tænkes fleksibilitet ind i løsningen, så medarbejderne kan deltage hvor, hvornår og hvordan de ønsker og har behov for det. Derfor er kombinationsmulighederne nærmest uendelige, men vi har bred erfaring med at sammensætte en løsning, som rammer målet.

 

Digitale møderum - skal vi hjælpe dig?

Bøvlede møder - det behøver ikke at være sådan!

Vi har alle oplevet at digitale møder kan drille - især hvis brugerne ikke har de rette værktøjer eller ved, hvordan man bruger dem. Kunne du tænke dig at slippe for at høre disse sætninger på jeres digitale møder?

 • "Min PC har ikke sådan et stik. I har vel ikke en adapter et sted?"
 • "Du skal lige tænde din mikrofon. Vi kan ikke høre dig!"
 • "Beklager at det støjer i baggrunden - håber at I kan høre mig!"
 • "Han har altså accepteret mødet. Vi må håbe, at han snart kommer ind"!

Det optimale digitale møderum favner den rette kombination af både intuitivt software og hardware, samt at brugerne er i stand til at få fuldt udbytte af mulighederne i løsningen. Tag netIP med på råd, så vi sammen kan designe et optimalt og professionelt setup til jeres digitale møder.

Spørg os til råds om hardware

Vi er eksperter inden for it-hardware. Ikke kun til digitale møderum, men alle former for it-udstyr til virksomheder. Vores erfarne indkøbere og produktansvarlige sørger for, at du får de rigtige produkter til den skarpeste pris - leveret til tiden på rette sted. Stol på det!

Læs mere om vores hardware eksperter

netIP samarbejder med en lang række producenter af hardware til digitale møderum og online møder. Vi forhandler blandt andet produkter fra:

 • Microsoft
 • Logitech
 • Jabra
 • Barco
 • HP
 • Lenovo
 • ADisplay
 • Samsung

  ... og mange flere

"Vælg en samlet løsning med hardware, installation og undervisning, og få mest muligt ud af digitalt samarbejde."

Lars Flamand Sales Manager

78 74 38 33

lfl@netip.dk

Ring mig op
Support