Microsoft Teams - skal vi hjælpe dig?

Microsoft Teams - skal vi hjælpe dig?

Microsoft Teams sikrer, at du kan arbejde hjemmefra online

Med Microsoft Teams får du den perfekte samarbejds- og kommunikationsplatform til hjemmearbejdspladsen, som gør dig og dine kolleger i stand til at arbejde hjemmefra online og fortsat være tæt forbundet med hinanden og med omverdenen - uanset om der er lille eller stor fysisk afstand mellem jer.

 

Alle funktioner samlet ét sted

Microsoft Teams gør samarbejde til en ubesværet fordel for brugerne i din virksomhed. Brug den indbyggede chat-funktion, online videomøder, digitale opkald, konferencer og webinarer til at kommunikere med hinanden og jeres omverden. Se statusvisninger på hinanden, redigér dokumenter, styr projektforløb sammen og meget mere.

 

Den optimale hjemmearbejdsplads

En hjemmearbejdsplads skal ikke bare være effektiv, den skal være et godt sted at være for dine medarbejderne. Det kan I få gennem Teams. Medarbejderne skal føle sig trygge i, at de kan samarbejde med kunder og kolleger, præcis som de plejer – bare online.

For at kunne det er der et par ting, der skal være på plads. Det handler både om, at brugerne har det nødvendige hardware, en sikker platform såsom Microsoft Windows Virtuel Desktop, samt intuitive kommunikationsværktøjer som Microsoft Teams. Den enkelte medarbejder skal føle sig klædt på til at bruge de online værktøjer, der får hjemmearbejdsdagen til at fungere som en normal hverdag på ”kontoret”.

Læs mere om Microsoft Windows Virtual Desktop by netIP og hardware til online møder

 

Er it-sikkerheden på plads, når I arbejder hjemmefra online?

Du skal være særligt opmærksom på it-sikkerheden, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Hackerne har travlt i de her dage, og mange steder står døren pivåben ind til virksomheden, fordi I tilgår virksomhedens data fra private netværk.

Jeres nye sikkerhedsløsning skal dog sammensættes på en måde, så brugerne ikke begrænses i deres frihed. Hos netIP arbejder vi altid på, at it-sikkerheden skal være på plads – uanset hvor medarbejderne er.

Læs her, hvordan vi får styr på it-sikkerheden i din virksomhed.

 

Microsoft Teams - skal vi hjælpe dig?

Få mest ud af Teams - fokuser på brugere

Nye og smarte teknologier kræver, at man klæder it-brugerne på til at bruge systemerne. Gør man ikke det, vil brugerne arbejde videre i samme mønstre og rutiner som tidligere.

Hos netIP er vi vant til at rådgive virksomheder i et krydsfelt mellem hardware, software og user adoption. Vi ved, hvilke udfordringer, der kan opstå, og hvordan I bedst får dem løst. Derfor kan du roligt tage fat i os, så du kan sikre en god og effektiv hjemmearbejdsplads for alle dine medarbejdere.

Læs mere om user adoption her

Gør Microsoft Teams komplet med TeamsTalk fra netIP

Sluk for telefonien og ring via Microsoft Teams, så I får én samlet løsning til samarbejde og kommunikation.

Omstillingsbord, viderestilling, velkomsthilsen, tastevalg og meget andet. Der mangler ikke noget!

Læs mere om TeamsTalk her

Bliv professionel til online møder

Bring Microsoft Teams ind i jeres fysiske mødelokaler på en optimal måde, så din virksomhed optræder seriøst og professionelt ud imod jeres kunder og samarbejdspartere. 

Ved at indrette jeres fysiske mødelokaler med den rette hardware til Teams-møder bliver du og dine kolleger i stand til at repræsentere jeres virksomhed fra den bedste side. Vi sammensætter løsninger efter alle behov og sørger selvfølgelig for både installation, montage og undervisning af jeres nye løsning.

Læs mere om digitale møderum her

 

"Opnå ubesværet samarbejde uden begrænsninger ved at lade netIP hjælpe din virksomhed bedst muligt i gang med Microsoft Teams."

Lars Flamand Sales Manager

78 74 38 33

lfl@netip.dk

Ring mig op
Moland Byggevarer A/S
Moland Byggevarer A/S
Se case
Support