Microsoft Teams

Microsoft Teams sikrer at du kan arbejde hjemmefra online

Teams er en samarbejds- og kommunikationsplatform, som gør dig og dine kolleger i stand til at være tæt forbundet med hinanden og med omverdenen. I bliver i stand til at samarbejde og kommunikere, uanset om der er lille eller stor fysisk afstand. Ved at benytte chat, møder, opkald, statusvisning, konferencer, webinarerer, mulighed for at redigere dokumenter sammen og meget mere, bliver du og dine kolleger i stand til at opnå mere.

Den gode hjemmearbejdsplads
En hjemmearbejdsplads skal ikke bare være effektiv, den skal være et godt sted at være for dine medarbejderne. Medarbejderne skal føle sig trygge i, at de kan samarbejde med kunder og kolleger, præcis som de plejer – bare online.

For at kunne det, er der et par ting, der skal være på plads. Det handler både om det rigtige udstyr i form af fx pc’er og headset, en sikker platform som Microsoft Windows Virtual Desktop og intuitive kommunikationsværktøjer som fx Microsoft Teams. Og så handler det i høj grad om, at den enkelte medarbejder føler sig klædt på, til at bruge de værktøjer, der skal være med til at gøre hjemmearbejdsdagen til en normal hverdag på ”kontoret”.

Hos netIP er vi vant til at rådgive virksomheder i et krydsfelt mellem hardware, software og user adoption, og vi ved, hvilke udfordringer, der kan opstå og hvordan I bedst får dem løst. Derfor kan du roligt tage fat i os, så du kan sikre en god og effektiv hjemmearbejdsplads for alle dine medarbejdere.

Er IT-sikkerheden på hjemmearbejdspladsen i top?
Du skal være særligt opmærksom på it-sikkerheden, når medarbejderne arbejder hjemmefra. Hackerne har travlt i de her dage og mange steder står døren pivåben ind til virksomheden, fordi vi sidder på private netværk og tilgår virksomhedens data.

Hos netIP arbejder vi altid på, at IT-sikkerheden skal være på plads – uanset hvor medarbejderne er. Læs her, hvordan vi får styr på IT-sikkerheden i din virksomhed.

Kom godt i gang med Microsoft Teams

Vi står klar til at hjælpe din virksomhed i gang, så medarbejderne kan arbejde effektivt, selvom I arbejder hjemmefra. netIP sørger for en problemfri installation og sikrer at alle jeres medarbejdere får den nødvendige introduktion og undervisning. Vi ved nemlig, at brugerne er nøglen til at få succes med Microsoft Teams.

"Opnå ubesværet samarbejde uden begrænsninger, ved at lade netIP hjælpe din virksomhed bedst muligt i gang med Microsoft Teams."

Brian Vesterbæk Head of Sales

8219 4403

bve@netip.dk

Ring mig op

Skal vi tage en snak om Microsoft Teams?

Vi står klar med et stærkt team fyldt med skarpe Teams-kompetencer.

 

Vilsund Blue a/s
Vilsund Blue a/s
Se case
Support