Microsoft 365 - skal vi hjælpe dig?

Microsoft 365 - skal vi hjælpe dig?

Microsoft 365 gør dine it-brugere i stand til at opnå mere sammen

Med de innovative Office-applikationer, sikkerhedsløsninger og cloud-tjenester i Microsoft 365 bliver virksomhedens medarbejdere i stand til at være mere produktive. Samtidig får den enkelte bruger frihed til at arbejde smartere og uden begrænsninger, fordi du altid har alle værktøjer og dine data med dig.

For en fast lav månedlig ydelse får dine it-brugere adgang til applikationer og services som Word, PowerPoint, Excel, Outlook, Exchange, OneDrive, Stream Sway, Lists, OneNote, Acces, Bookings, SharePoint, Yammer, Power Apps, Power Automate, MyAnalytics, Power BI plus en lang række cloud-, administrations- og sikkerhedsløsninger.

 

Ubegrænset kommunikation og samarbejde

De dage, hvor samarbejde bestod i at udarbejde dokumenter og maile dem til hinanden, er ovre.

I dag vil den moderne it-bruger interagere og samarbejde ubesværet med sine kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Det sker gennem chat, videomøder, opkald, deling af dokumenter, og andre smarte funktioner, som bringer mennesker tættere sammen - uden fysisk at være det.

Læs mere om virksomhedernes foretrukne værktøj til kommunikation og samarbejde - Microsoft Teams

 

Gem alt jeres arbejde i skyen

Når din virksomheds brugere har adgang til applikationer og services i Microsoft 365, medfølger der 1TB (terabyte) lagerplads i skyen til filer plus 50GB til mails i Exchange.

Microsoft opbevarer al din virksomheds data redundant i flere europæiske datacentre. Men derfor anbefaler vi alligevel at tilkøbe en ekstern backup, så det bliver muligt at genskabe slettede filer, fastholde data i mere end 30 dage, samt at sikre din virksomhed mod både interne og eksterne trusler.

Se hvordan vi sikrer din virksomheds data i Microsoft 365

 

Altid de nyeste applikationer og services

Det er slut med forældede versioner af Microsofts populære Office-applikationer, for med med Microsoft 365 er alle brugernes applikationer altid "up to date".

Arbejd i Word, Excel, PowerPoint, Publisher, Outlook, Teams, Acces og OneNote på både din PC, mobil og tablet. Alle dine dokumenter og data synkroniseres på tværs af enhederne. Så kan du også samarbejde med dine kolleger omkring udarbejdelse af dokumenter, præsentationer eller regneark. 

 

Microsoft 365 - skal vi hjælpe dig?

Komplet sikkerhed og administration - uden benspænd

Mange licenser til Microsoft 365 indeholder løsninger og services, som sikrer jeres data og klienter mod trusler såsom ransomware, virus, spyware, zero-day og anden skadelig software og avancerede angreb. Disse løsninger hjælper til let at håndtere politikker, rettigheder, konfiguration af enheder, beskyttelse af data og andre relevante værktøjer for en administrator - eksempelvis muligheden for at slette virksomhedsdata fra mistede eller stjålne enheder på afstand ved hjælp af Microsoft Intune.

Sikkerhedsløsninger må ikke gøre brugernes hverdag bøvlet. Microsofts moderne sikkerhedsløsninger tager hensyn til den moderne it-brugers behov for fleksibilitet og mobilitet.

 

Er det sikkert at lægge sine data i Microsofts skytjenester?

Ja - det er det. Microsoft opfylder internationale og branchespecifikke standarder og overensstemmelser. 

Du kan derfor være sikker på, at Microsoft overholder strenge sikkerhedskontroller og forpligtelser. Data bliver opbevaret sikkert, opdateringer kører automatisk - uden at det påvirker oppetiden.

 

Adoption er aktivering af it-brugere

De smarteste og nyeste it-løsninger vil aldrig levere det ønskede resultat, hvis du ikke får medarbejderne med på rejsen. De skal tage løsningen til sig, ændre vaner og udnytte de nye muligheder i deres dagligdag – det, vi kalder user adoption. Forandringen kommer ikke af sig selv, men du kan sikre den ved hjælp fra vores adoption-konsulenter.

Få inspiration til at aktivere jeres it-løsning gennem user adoption

 

Vælg os som din Microsoft 365-partner

Ved at samarbejde med os om din virksomheds Microsoft 365-løsning kan vi bidrage med:

  • Adoption
  • Kompetencer
  • Erfaringer 
  • Løsningsdesign
  • Budgettering
  • Partnerskab med Microsoft 
  • Overvågning
  • Support
  • Totalleverance

 

Gå "all in" på skyen med Microsoft Azure

Når dine brugeres applikationer og services er i Microsoft 365, hvorfor så ikke samle hele din virksomheds it-setup i Microsofts datacentre? 

Ved at kombinere Microsoft 365 og Microsoft Azure kan din virksomhed opnå en samlet it-løsning med ultimativ frihed og fleksibilitet til en meget skarp pris.

Få inspiration til Azure-løsninger i samarbejde med vores it-mennesker

 

"Hør mere om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed og jeres it-brugere til at opnå mere gennem Microsoft 365"

Lars Flamand Sales Manager

7874 3833

lfl@netip.dk

Ring mig op
Sparekassen Vendsyssel
Sparekassen Vendsyssel
Se case
Support