Lars Thulin bliver netværksambassadør

Lars Thulin bliver netværksambassadør

5. december 2023

(01.12.23) - Lars Thulin er i de esbjergensiske kredse kendt som Mr. Centex qua han gennem flere år
har ejet og drevet it-virksomheden Centex. Sidste år solgte han sit livsværk gennem 22 år til netIP, hvor han har været salgsleder i Esbjerg-afdelingen lige siden.


Lars Thulin er en ægte netværksmand og en arbejdshest. Ud over at have arbejdet rigtig mange timer om
ugen i Centex har han også plejet sit enorme netværk i erhvervslivet i og omkring Esbjerg. Et liv han selv har valgt og været tilfreds med.


Men med livet kommer også erfaringer og lyst til at opdage nye ting og danne nye indtryk. Derfor er der sammen med netIP fundet den ideelle konstellation, der tilgodeser Lars’ ønske og hvor netIP samtidig drager nytte af hans store netværk og evne til at danne nye relationer.


At det kan lykkes, skyldes bl.a., den rodfæstede kultur i netIP, hvor mennesket er i centrum. NetIP brænder nemlig for mennesker og for at se dem udvikle sig både fagligt og personligt. At netIP i det her tilfælde kan se en god mening i, at Lars fortsætter som ambassadør i de eksisterende netværk, han er en del af, glæder i høj grad CCO, Brian Vesterbæk.


- Det er det, det hele drejer sig om her i netIP, nemlig menneskene. Lars gør et kæmpe stykke arbejde i at pleje og fastholde de relationer, netIP har. Det er enormt vigtigt, og en styrkelse af hele vores forretning. Derfor er vi stolte og glade over, at vi med vores kultur og fokus på det hele menneske stadig kan drage nytte af Lars’ store netværk, udtaler Brian Vesterbæk.


Pr. 31/12-23 træder Lars Thulin ud af den daglige drift i netIP for i stedet at blive netværksambassadør.
Arbejdet med de daglige og ledelsesmæssige opgaver vil i netIP’s Esbjerg-afdeling fortsat blive drevet af lokale kræfter, hvor Morten Langmack og Michael Franch træder ind og deler hhv. det kommercielle og det tekniske ansvar mellem dem.


- I dag er jeg involveret i driften fuldt ud. Det vil jeg ikke være mere i det nye år. Jeg træder ud af driften i Esbjerg, men jeg vil fortsat være involveret som ambassadør for netIP i de eksisterende netværk, som jeg er med i, udtaler Lars Thulin.


Lars Thulin drev i 20 år Centex, som var baseret på de gode relationer og et stærkt netværk. Denne tilgang er videreført til netIP, hvor de gode relationer er i fokus. Arbejdet med netværk, herunder mennesker, projektledelse, sparringspartner-opgaver er det, der driver Lars Thulin.


- Det, der driver mig, er, at jeg kan se, hvad de menneskelige relationer kan. Hvor stærkt et velbygget
relationsbaseret netværk kan være. Hvis man rejser sig op til en forsamling og siger, man har brug for hjælp, så sker det faktisk. Der er folk i dit netværk, der skaffer dig de ting, du har brug for.


- Jeg brænder for det, det veldyrkede relationsbaserede netværk kan. Det kræver, at man giver mere, end man får, og man skal give noget af sig selv. På den måde får man den virkelige relation og gensidig respekt og hjælp.


Udbyttet af god relationsskabelse kommer som nævnt ikke af sig selv, og det kræver også, man har de rette intentioner med sig. Et princip som Lars altid har haft med sig i livet, uanset om det gælder Centex eller nu netIP.


- Mit princip er karma. Det ordentlige menneske og karma er mine to mantraer. Man skal kunne se sig selv i øjnene, og man snyder ikke nogen.


Hvad fremtiden præcis byder på ved siden af ambassadørrollen er forholdsvis åbent. Arbejdet med at støtte nye iværksættere i Esbjerg-området, at vejlede ingeniører og universitetsstuderende og rådgive om forretningsdrift er blot nogle af de ting, der fortsat vil præge hverdagen for Lars ved siden af de mange netværk, han er en del af.


Men én ting er sikkert: Netværket kan man aldrig tage ud af Mr. Netværk, Lars Thulin.

Support