netIP viser vejen med vækst og udvikling

netIP viser vejen frem med vækst og udvikling

6. september 2016
Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen var mandag 5. september på virksomhedsbesøg hos netIP i Thisted for at danne sig et indtryk af temperaturen hos erhvervslivet i Thisted og Morsø Kommune.

 

Der var fokus på erhvervsklimaet i Thisted Kommune og Morsø Kommune under Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsens virksomhedsbesøg hos netIP. Ministeren var på besøg for at udveksle erfaringer med erhvervslivet i området om iværksætteri, erhvervsfremme samt elev- og praktikpladser.

Troels Lund Poulsens virksomhedsbesøget rammer netop som Dansk Industri har offentliggjort en stor undersøgelse af erhvervsklimaet i landets 96 kommuner. Her er Thisted placeret på en lidt kedelig 88. plads ud af de i alt 96 adspurgte kommuner, og Morsø Kommune kan trøste sig med en 63. plads.

”netIP viser på fornem vis, at der sagtens kan skabes vækst og udvikling i et landdistriktsområde. Det er en spændende virksomhed, der eksempelvis gør en ihærdig indsats for at fastholde og rekruttere medarbejdere og tilbyde attraktive elev- og praktikpladser. Det er naturligvis op til den enkelte virksomhed, hvordan de ønsker at gøre det til en attraktiv arbejdsplads, men jeg har fået et inspirerende indtryk af, at det stærke fokus i netIP på gode uddannelsesmuligheder og overskudsdeling med medarbejderne gør en forskel”, lød det fra erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen.


Omtaler i medierne

Se indslaget i Tv2 Nord: http://www.tv2nord.dk/nyheder/05-09-2016/1930/thisted-har-det-svaert?autoplay=1#player

Nordjyske: http://nordjyske.dk/nyheder/erhverv-blev-lovet-bedre-vilkaar/5dfe69c7-ac86-4a4d-a119-367381d236f3/4/1513

 

 

Support