Tips til ansøgning

Få vores tips til din ansøgning og CV

Vi vil meget gerne give dig nogle råd med på vejen – både til din ansøgning og en evt. senere samtale – da vi ønsker, du får den bedste mulighed for at præsentere dig selv, ligesom vi tilstræber at få det bedste grundlag for at vurdere din ansøgning.

Når vi vurderer en ansøgning kigger vi efter både faglighed og personlighed. Vi ser naturligvis også på dine tidligere erfaringer, ligesom vi vurderer hvordan du har skrevet og formuleret din ansøgning.

Du er meget velkommen til at vedhæfte et billede af dig selv, relevante eksamenspapirer og/eller anbefalinger

Inden du skriver din ansøgning, er det derfor vigtigt at gøre dig klart, hvad det er for et job, du søger, og hvad det indebærer af ansvar og opgaver. Det er ligeledes vigtigt, at du har sat dig ind i vores forretning/virksomhed.

Husk at din ansøgning er det første indtryk vi får af dig, og har indflydelse på, om vi kontakter dig efterfølgende, med henblik på en kommende samtale.

Vi kan bedst vurdere dig som ansøger, hvis din ansøgning har en klar struktur med en kort og præcis formulering. Ansøgningen bør som minimum indeholde følgende:

 • Et afsnit om din motivation for at søge arbejde i netIP
 • Et afsnit om dig som person, din uddannelsesmæssige baggrund og dine evt. erfaringer fra tilsvarende stillinger eller andre relaterede arbejdsområder
 • Et afsnit om dine faglige og personlige styrker/(svagheder) set i forhold til netIP og stillingen du søger, samt hvilke fordele dine kommende kolleger og kunder vil få ved at ansætte dig?

 

Vi modtager gerne et CV sammen med ansøgningen, som minimum bør indeholde:

 • Navn, by, mobilnummer eller e-mail
 • Alder
 • Uddannelse/Tidligere arbejdsgivere

Vær opmærksom på, at vi i netIP ikke alene søger medarbejdere ud fra faglige kvalifikationer - vi ligger også stor vægt på dine menneskelige egenskaber.

Vi gør meget ud af at vælge den rigtige, kvalificerede og kompetente medarbejder, som kan udvikle sig ud fra egne ønsker og i harmoni med netIP´s strategi, hvor netIP´s kerneværdier og medarbejderens resultater, adfærd og potentiale er i fokus.

Vi vægter åbenhed og tillid højt i netIP, og til en evt. samtale vil vi anbefale dig at fortælle ærligt, åbent og direkte om dig selv og stille de spørgsmål, der falder dig ind.

Vi ser frem til at modtage og læse din ansøgning. Klik her for at læse mere.

Fakta om netIP

 • ca. 160 mennesker (hvoraf cirka en tredjedel er aktionærer)
 • Afdelinger i Thisted - Holstebro - Herning - Aalborg - Aarhus - Viborg og København

Fakta om elevprogram

 • Vi uddanner IT-supportere og datateknikere med
  speciale i infrastruktur
 • Vi tilstræber løbende at have mindst 20 elever
  under uddannelse
 • Uddannelse af vores elever prioriteres højt
  - forhåbentlig er de vores fremtidige medarbejdere

 

Er du it-konsulent eller vil du bare gerne lære os bedre at kende?

Jeg vil gerne fortælle dig mere om vores vinderhold og kultur, hvor du - ikke tal og KPI’er, er midtpunktet! Jeg sidder altid klar til, at svare på dine spørgsmål, og kommer gerne med et bud på, hvor på holdet du passer ind. Jeg har også lavet en lille video om, hvordan det er at være konsulent hos os. Se den her. Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning. Venligst klik her.

Berit Møller HR-ansvarlig

8219 4494

bmo@netip.dk

Skal vi tage en snak? Ring mig op

Skal vi tage en snak om dine job-ambitioner?

Udfyld formularen herunder, så kontakter Berit dig snarest muligt.

Smil og arbejdsglæde

Vi kan med stolthed konstatere, at vores mennesker er glade for at gå på arbejde. Det skal være sjovt at være her, selvom vi ikke er sat i verden for sjov.

Med jævne mellemrum gennemfører netIP en måling af medarbejdertilfredshed for at blive kloge på, hvordan stemningen og tilstanden er i virksomheden. Det bruger vi til finde ud af, om vi er på rette vej, eller om der er behov for at tænke nyt eller forbedre os i forhold til strategi, ledelse, samarbejde med videre.

 

God ledelse skaber motivation

Vi kan nok altid blive lidt bedre, men generelt er vi rigtig glade for at konstatere, at strategien i høj grad har den ønskede effekt. En målrettet indsats for at skabe et personlige lederskab hos alle ledere, viser sig eksempelvis som et meget positivt resultat i undersøgelsen, da tilfredsheden med nærmeste leder og øverste ledelse er meget udbredt og stor. Ledelsen går forrest på vinderholdet for at motivere og udvikle medarbejderne.

 

Tilfredshed og motivation fører til loyalitet og engagement

Hele 95 procent er samlet set tilfredse med deres job i netIP, 94 procent ser frem til at gå på arbejde og 94 procent føler, at deres arbejdsindsats tilfører værdi til virksomheden. Det medfører stor loyalitet og engagement blandt medarbejderne, da 98 procent er villige til at yde en ekstra indsats, hvis det er nødvendigt, og 97 procent arbejder gerne for netIP om to år og ser sjældent efter andre job, fordi de er glade, stabile og stolte (kilde netIP MedarbejderTilfredshedsUndersøgelse 2016 foretaget af Jysk Analyse).

 

Glade medarbejdere giver glade kunder

I sidste ende skaber arbejdsglæde og trivsel positive resultater for kunderne, som er vores levebrød. Derfor er medarbejderne i netIP vores stærkeste kort på hånden i forhold til at gøre os unikke, yde den mest kompetente service, tilbyde de stærkeste løsninger og øse ud af værdifulde erfaringer.

 

Vi passer på hinanden

Vi betragter netIP som en familie – og i en familie passer man godt på hinanden. Det er grundtanken bag netIP familyCARE – et tiltag med "fonds-tankegang" helt uden formelle formålsparagraffer. netIP familyCARE rækker ud til alle vores ansatte og deres familier. Formålet med "fonden" er, at støtte menneskene i netIP og deres nærmeste familie i de svære situationer, de kan møde i tilværelsen. Læs mere her

 

En klar ledelsesfilosofi skaber tryghed, hele mennesker og resultater

Som du helt sikkert har fanget, så er ledelse noget, der fylder meget hos os. Her på karrieresiden og under ”om os” tegner vi et klart billede af, hvorfor det er vigtigt for os – men faktisk også et billede af, hvorfor det også bør være vigtigt dig, hvis det ikke allerede er det.

I stedet for, at skrive endnu mere om den værdi vi mener, ledelse har for dig, så vil vi hellere lade en uvildig komme til orde. I starten af 2018 indbød den uvildige Ledelseskommision os at deltage i et større casestudie omkring ledelse. Det kom der case med en række konklusioner og karakteriserende udsagn ud af, hvoraf mange taler til værdien af ledelse for dig som menneske og medarbejder i netIP;

 

Tryghed frem for alt

Hos netIP stræber ledelsen efter at give plads til at være det samme menneske på arbejde som hjemme, og det kræver tryghed og trivsel på alle niveauer i organisationen: Lederskab handler om personligt nærvær. Hvis ikke du kan lytte og have social intelligens, så skal du ikke være leder. Det, vores ledere arbejder meget med, er at have medarbejdere, der er trygge og til stede. Alle andre punkter kommer derefter.

 

Plads til det hele menneske

netIP leverer ikke løsninger, som konkurrenterne ikke kan levere. Det er gennem medarbejdernes tilgang til opgaverne, netIP differentierer sig fra de andre leverandører. Derfor er medarbejderne virksomhedens vigtigste råstof. En direktør forklarer: ”Hvis vi vil have det maksimale ud af medarbejderne, må vi erkende, at de er mennesker, ikke maskiner.”

...Lederne gør en dyd ud af at understrege for medarbejderne, at alle forventes at gå hjem til fyraften – og holde fri. Det kræver konsekvente ledere, der selv går forrest. En leder fortæller: ” Jeg gør meget ud af at forklare, hvordan mit liv hænger sammen. At jeg er til rådighed i arbejdstiden, men derefter er jeg sammen med min familie. Når man har fri, har man fri, og hvis man arbejder i weekenden, er man ikke klar om mandagen.”

 

Du kan skabe bedre resultater 

Arbejdet med at skabe det rigtige klima for trivsel og vækst starter i Ledergruppen. Hvis der har trygge ledere, bliver de fænomenalt gode ledere. Så bliver medarbejderne også trygge ved lederen. Når den tryghed opstår, kan vi næsten alt. Lederne oplever, at en masse værdi frigives, fordi de ikke skal tænke intern positionering.

Det kræver meget af den enkelte at arbejde med procesorienteret ledelse. En direktør forklarer: ”Succeserne bliver kraftigere, og fiaskoerne gør mere ondt, fordi vi investerer os selv…”

 

Support